Úvod » O městě » Aktuálně » Novinky » Město již čtvrtým rokem pomáhá menším podnikatelům

Město již čtvrtým rokem pomáhá menším podnikatelům

4. 9. 2024

Máte v hlavě podnikatelský nápad, ale nevíte, kde začít? 
Už trochu podnikáte, ale máte dojem, že „přešlapujete stále na místě“? 
Přihlaste se na kurz, který vás naučí, jak proměnit své podnikatelské nápady v úspěšný byznys. 

Město Svitavy od roku 2021 věnuje zvýšenou pozornost podpoře mikropodnikatelů. Jednou z iniciativ je spolupráce s Podnikni to!, které letos již počtvrté organizuje přímo ve Svitavách kurz, který se skládá z pěti tematických sezení a pomůže účastníkům sestavit praktický plán, jak úspěšně rozjet jakýkoli smysluplný projekt.

Díky podpoře města Svitavy mají zájemci kurz zdarma. Je ovšem nutné se dopředu registrovat, a to na webových stránkách podniknito.cz, konkrétně na podstránce s názvem Kurz podnikání ve Svitavách.

Letošní ročník začíná workshopem ve středu 25. září od 17:30 do 20:00 v zasedací místnosti Městského úřadu Svitavy, T. G. Masaryka 40/25. Celkem nabídne pět po sobě jdoucích podvečerních setkání, vždy ve středu nebo ve čtvrtek (25. 9., 2. 10., 10. 10., 17. 10. a 23. 10.).
Zjistíte na nich, co obnáší začátek podnikání, jaké překážky na vás čekají. Stejně tak budete mít možnost váš projekt prezentovat dalším účastníkům kurzu, a získat tak zajímavou zpětnou vazbu. Na závěr kurzu se budete moci rozhodnout, zda vstoupíte do Klubu podnikavců. V něm se pravidelně účastníci potkávají, diskutují a mají možnost vyslechnout si další zajímavé přednášky týkající se podnikání.

Workshop povede, stejně jako vloni, zkušená podnikatelka, majitelka jazykové školy HelloGoodbye Klára Van Sas. 

Kateřina Kotasová