Úvod » O městě » Aktuálně » Novinky » V pondělí otevíráme koupaliště

V pondělí otevíráme koupaliště

14. 6. 2024

Přípravné práce na nadcházející sezónu letního koupaliště jsme zahájili již v dubnu. Stejně jako každý rok tak proběhla údržba samotných bazénových van, herních prvků, lehátek, vnitřních prostor objektu a technologie. Opravy se dočkala také ledová hora, která koncem minulé sezóny musela být z důvodu poškození jednoho z vařených spojů vyřazena z používání. Pro zpestření jsme menším dětem přesunuli k 25m bazénu vodní atrakci „Delfínek“ z rekonstruovaného krytého bazénu. 

Vzhledem k probíhající rekonstrukci krytého bazénu, kdy je jedno z beachvolejbalových hřišť přímo součástí zařízení staveniště a druhé k tomuto prostoru přiléhá, nebudou v letošní sezóně bohužel z bezpečnostních důvodů hřiště otevřena. Děkujeme vám za pochopení.

Koupaliště se otevře v pondělí 17. června ve 13 hodin. V červnu bude během pracovního týdne otevírací doba za příznivých klimatických podmínek od 13 do 19 hodin, o víkendech od 10 do 19 hodin. Od července pak bude otevřeno klasicky po celý den od 9 do 20 hodin.

Otevírací doba bude odvislá od počasí, aktuální informace si pro jistotu doporučujeme ověřit vždy na webových stránkách společnosti SPORTES.

Věříme, že letošní sezóna bude plná slunných dní a těšíme se na vaši hojnou návštěvu.

Bronislav Olšán

 

vložila: Kateřina Kotasová